KOZIJNEN NAAR UW EIGEN WENS

Kwalitatief hoogwaardig en
duurzame houten kozijnen

Raam kozijnenDeur kozijnen

Voor al uw kozijnen komt u naar Bouwkamp Maatwerk in hout. Bouwkamp maatwerk in hout is dé specialist in houten kozijnen. Wij produceren vanuit onze eigen werkplaats. Wij maken voor u de kozijnen van het beste kwaliteit hout. Maar ook voor losse stijlen en dorpels bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleine tot grote projecten en van maatwerk tot standaard kozijnen: er is heel veel mogelijk! Wij leveren zowel binnenkozijnen als buitenkozijnen. Door het gebruik van moderne machines en het vakmanschap van onze ervaren medewerkers leveren wij kozijnen van topkwaliteit voor aannemers en particulieren.

De houten kozijnen van Bouwkamp maatwerk in hout worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd en kunnen op maat gemaakt worden. Bij de productie van kozijnen heeft u de keuze uit diverse soorten hout van hoogwaardige kwaliteit.

Toog_Kozijnen_Putten_Bouwkamp
Houten_Kozijnen_Putten_Bouwkamp
Houten_Kozijnen_Bouwkamp_Putten_Kopen
SPECIALE WENSEN

Naast de standaard kozijnen zijn er ook de speciale maatwerk kozijnen die we in onze werkplaats vervaardigen. Denk bijvoorbeeld aan getoogde kozijnen, ronde ramen en het namaken van kozijnen voor restauratiewerk. Deze speciale maatwerk kozijnen worden in elke gewenste vorm of afmeting in onze eigen werkplaats gemaakt.

Vragen? Bel of mail ons.
Neem contact met ons op!

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE VELE MOGELIJKHEDEN