PRACHTIGE LICHTRSTRATEN VOOR
OPTIMAAL LICHTINVAL

Kwalitatief hoogwaardig en
duurzaam

Bent u van mening dat een plek in of buiten uw huis extra verlichting nodig heeft, dan zijn lichtstraten een ideale optie. Houten lichtstraten geven een exclusieve uitstraling en kunnen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld een terrasoverkapping of aanbouw. De lichtstraten worden vervaardigd van hardhout en zijn in ieder gewenst model en kleur verkrijgbaar. De buitenzijde van de lichtstraat wordt afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium. Hiervan kan de kleur ook zelf bepaald worden. Bouwkamp maatwerk in hout adviseert u graag over de mogelijkheden van een lichtstraat. Omdat we een lichtstraat helemaal voor u op maat maken, wordt deze volledig afgestemd op uw wensen.

Vragen? Bel of mail ons. Neem contact met ons op!
HOUTEN ZADELDAKEN

Een zadeldak lichtstraat is door de vorm zeer gewild en overal toepasbaar. Houten zadeldaken zijn door de standaard hellingshoek van 9 graden mooi laag en vlak. Het zadeldak is bij uitstek geschikt voor ruimtes waarin het belangrijk is een zee van licht te creëren.

HOUTEN SCHILDDAKEN

Een schilddak lichtstraat brengt het zonlicht op een zeer natuurlijke manier naar binnen en heeft een exclusieve,ambachtelijke uitstraling. De houten schilddaken hebben glas rondom. De standaard hellingshoek is 14 graden.

HOUTEN LESSENAARSDAKEN

De lessenaar lichtstraat is een vierkant of rechthoekig type dat licht afloopt naar één zijde. De hellingshoek kan naar elke graden hoek versteld worden. Net als bij onze andere lichtstraten, kan de afwerking van de lichtstraat in diverse niveaus geleverd worden.

VLAKKE LICHTSTRATEN

De vlakke lichtstraat is door zijn vormgeving en afwerking snel te leveren en makkelijk te plaatsen. Een vlakke lichtstraat heeft een groot glasoppervlak, maar is relatief laag in hoogte. De verdeling van het glas in het frame kan volledig naar wens worden gemaakt waardoor de lichtstraat kan bestaan uit elk gewenst aantal ruiten.

Lichtstraat_Bouwkamp_Putten
Lichstraat_Bouwkamp_putten_Kopen
Lichtstraten_Hout_Kopen_Bouwkamp_Putten
  • GROOT ASSORTIMENT VARIATIES

  • ONDERHOUDSVRIENDELIJK
  • STRAKKE AFWERKING
  • NATUURLIJKE LICHTINVAL
  • PASSEND BIJ ELKE BOUWSTIJL
  • UNIEKE UITSTRALING

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE VELE MOGELIJKHEDEN